Goeddoeninkampen bericht over mooie initiatieven in Kampen

Tekstschrijver Alex van Attest Communicatie schrijft voor Stichting Terminale Thuiszorg Kampen

In onze stad/gemeente vinden ontzettend veel goede en mooie dingen plaats. Vrijwilligers en organisaties die er zijn veel de medemens. Goeddoeninkampen.nl wil proberen om deze initiatieven in kaart te brengen, om over ze te verhalen, om ze bekendheid te geven. Tekstschrijver Alex de Jong van Attest Communicatie zet zich hiervoor in.

Goeddoeninkampen.nl is natuurlijk nog lang niet volledig (en zal dat misschien ook nooit worden), maar we streven wel naar het geven van meer bekendheid aan maatschappelijke initiatieven. Zo kun je denken aan een sfeerverslag over een kerstlunch, of een reportage over een kerstdiner, maar ook over vrijwilligers van de Stichthing Terminale Thuiszorg Kampen e.o.

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie

Tekstschrijver Alex de Jong biedt bedrijven en organisaties via Attest Communicatie redactionele ondersteuning bij alle teksten die moeten worden geschreven. Alex is gespecialiseerd in het schrijven van pakkende, heldere teksten. Hij schrijft blogs, columns, artikelen, persberichten en teksten voor folders, brochures en websites. Voor diverse klanten onderhoudt hij websites en Facebook-accounts.

1 thought on “Goeddoeninkampen bericht over mooie initiatieven in Kampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *