Kerstlunch op De Veerman van Kampen georganiseerd door www.meeopstap.nl

kerstlunch op De Veerman van Kampen door meeopstap.nl

KAMPEN – De kerst is in aantocht. Tijd voor gezelligheid en lekker eten. Maar niet voor iedereen. Vooral ouderen worden rond deze tijd pijnlijk geconfronteerd met (een stukje) eenzaamheid. Daarom organiseert Ineke Smits van www.meeopstap.nl een gezellige lunch voor 60+ senioren.

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

‘Mee op stap’ organiseert deze ‘unieke kerstlunch’ op donderdag 20 december. Plaats van handeling is De Veerman van Kampen die aan de kade bij het Van Heutzplein ligt afgemeerd. ‘Veel ouderen kunnen rond de kerstdagen best wel wat gezelligheid gebruiken’, vindt Ineke Smits van ‘Mee op stap’. Daarom nam zij het initiatief voor deze lunch voor ouderen.

Eenzaamheid

‘Doordat ouderen in Nederland langer zelfstandig wonen, komt eenzaamheid steeds vaker voor. Dit willen wij doorbreken’, vertelt Smits, die doorgaans nog veel meer dingen voor ouderen onderneemt. Ze vertelt: ”Mee op stap’ helpt ouderen om weer eens een bijzondere en leuke (halve) dag te beleven!’ Smits vergezelt ouderen – tegen betaling – op diverse uitjes. Denk aan bezoek aan familie, museum, een strandwandeling; noem maar op.’ Maar men kan ‘Mee op stap’ ook inhuren voor de ‘minder leuke dingen’, zoals een bezoek aan de huisarts, een ziekenhuis, of een begrafenis. ‘Vaak mogen patiënten niet alleen naar een afspraak in het ziekenhuis of bij de huisarts, maar heeft men niemand in de directe omgeving die hen zou kunnen brengen. Kinderen wonen te ver weg of zijn niet beschikbaar. Dan kan ‘Mee op stap’ uitkomst bieden.’

Gratis lunch

De kerstlunch aan boord van De Veerman van Kampen is van 12.00 tot 15.00 uur en is geheel gratis en vrijblijvend. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Renaultdealer van Kesteren, Woning Sierbestrating en De Veerman van Kampen. Smits: ‘Extra spannend is dat we ook nog een fantastische muzikale verrassing voor de mensen in petto hebben.’

Meer weten of reserveren? Bel dan met Ineke Smits: 06-24388875.

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie

Tekstschrijver Alex de Jong biedt bedrijven en organisaties via Attest Communicatie redactionele ondersteuning bij alle teksten die moeten worden geschreven. Alex is gespecialiseerd in het schrijven van pakkende, heldere teksten. Hij schrijft blogs, columns, artikelen, persberichten en teksten voor folders, brochures en websites. Voor diverse klanten onderhoudt hij websites en Facebook-accounts.

1 thought on “Kerstlunch op De Veerman van Kampen georganiseerd door www.meeopstap.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *